Opleiding Ontwerper FeelGood Garden

Start 17 september 2019 in Nistelrode

Module I bestaat uit 8 lesdagen, steeds op dinsdag, start 17 september 2019

Module II bestaat uit 8 lesdagen, steeds op dinsdag, start 14 januari 2020

€ 835 per module (geen BTW verschuldigd).

Inhoud module I:

❖ De natuur als inspiratiebron ❖ Wat is energie, hoe deze te ervaren en onderscheiden ❖ Toepassen van kleuren ❖ Communicatie ❖ Toepassen van vormen ❖ Feng Shui en numerologie ❖ Marketing ❖ Tuinontwerp, principes en toepassingen ❖ Geopathie en Radiësthesie ❖ Toepassen van water in een project ❖ Persoonlijke ontwikkeling

Inhoud module 2:

❖ De werking van energie ❖ De kracht van planten ❖ De kracht van materialen ❖ Relatie tussen planten, materialen en omgeving ❖ Het element lucht; ruimtelijke effecten in een ontwerp ❖ Methoden voor verbetering van bodem en omgeving ❖ Waar geeft je energie, wat kost je energie en hoe dit te bewaken.

Voor de licentie Ontwerper FeelGood Garden dien je de twee basismodules te volgen en daarnaast 2 keuzemodules.

De opleiding richt zich op mensen die zich willen verdiepen in de energetisch werking van bomen en planten, materialen, vormen en kleuren. En die deze kennis willen toepassen bij het ontwerpen van tuin en leefomgeving.
In deze opleiding leer je te werken volgens de natuur. Leren door eerst te ervaren en dan te begrijpen. De lesstof die aan bod komt is praktisch en persoonlijk. De basismodules I en 2 worden gegeven door Wim Lips. Voor enkele onderdelen is een gastdocent aanwezig.

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Belangstelling voor vormgeving en groen en de motivatie om dit in een bredere context te zien is voldoende.

Voorbeeld tuinen