Even voorstellen

Positieve scheppingskracht
Het scheppen van harmonie in ons hectische bestaan: de centrale gedachte van Wim, waar de FeelGood Garden op is geënt. Daar ligt ook zijn passie en een passie wil je delen. Hij startte in  2012 de opleiding energetisch tuinontwerper, met een erkent Helicon-diploma op MBO-niveau. Inmiddels hebben al heel wat hoveniers dit diploma en de bijbehorende licentie op zak. Hoveniers die niet in traditionele kaders denken, maar voornamelijk werken op gevoel. Dat zie je terug in de tuinen die levenslust, kracht en creativiteit uitstralen. En rust.

FeelGood Garden, dat maakt het verschil
Wim Lips is hovenier in hart en nieren en bovenal een gevoelsmens. Na een ingrijpende ervaring besloot hij los te laten en voortaan zoveel mogelijk zorgeloos te ondernemen. En dat betekent alleen dingen doen waar je 100% achter staat. Dingen doen die het verschil maken.

Hij zette een streep onder zijn tuincentrum, volgde de vierjarige opleiding Ecotherapie (tegenwoordig ECOintention) en ontwikkelde het concept FeelGood Garden, een tuin waar je gelukkig van wordt.

Gelukkig? Jazeker want op deze plek worden alle stoorzenders uitgeschakeld. Zoals bijvoorbeeld de straling van een gsm-mast,  geluidsoverlast en andere negatieve prikkels. Kortom, alles wat je uit balans brengt. Bewust of onbewust.

Hoe dat kan? Met natuurlijke materialen die elk hun specifieke eigenschappen en energiestromen hebben. Die brengen de omgeving in balans en creëren een energetische tuin, een plek waar je kunt bijtanken en helemaal jezelf kunt zijn. Hier beleef je de kracht van rust.

Voorbeeld tuinen