FeelGood Garden: Energie in Balans​

Onderbuikgevoel
Alles is energie. Van mens tot dier, van plant tot mineraal, van telefoon tot televisie. Positieve en negatieve energie met elk een eigen frequentie. Als negatieve energie de boventoon voert, dan merk je dat. Ga maar eens op een drukke plek staan met weinig groen, veel verkeer en een zendmast in de buurt. Dat zijn echte energievreters. Misschien kun je er  niet meteen je vinger op leggen maar je voelt de onrust. De omgeving is niet in balans: je raakt gejaagd en gespannen.

Of de energie bij een eerste handdruk. Onbewust merk je al meteen of het goed aanvoelt of niet. Vooral als je dicht bij je gevoel staat. En de eerste indruk van een omgeving is net als een eerste handdruk.

Groene baanbreker
Thuis is dan vaak de plek om nieuwe, positieve energie op te doen. Niet alleen binnen, maar ook buiten. In je eigen groene omgeving: je tuin of je balkon. Bijtanken gaat het allerbeste als de energiestromen in evenwicht zijn, als de omgeving letterlijk rustige energie uitstraalt.

Het klinkt heel eenvoudig en dat is het ook! Want energie kun je in de juiste banen leiden met de juiste materialen en vormen op de juiste plek. Daarmee dring je negatieve invloeden terug en creëer je harmonie. En dat is de kern van FeelGood Garden, een groene baanbreker die zorgt voor balans tussen alle aanwezige energie. Een tuin waar je energiek van wordt, die inspireert en goed voelt.

Voorbeeld tuinen